2008. október 23., csütörtök

Exkluzív: Tomcat habzó szájjal nekimegy a kurucinfónak!


A bejegyzést 10 perc után ijedten és kapkodva letörölte - de itt változtatás nélkül olvasható!

Amint az várható volt, a Kuruc.infó habzó szájjal rontott nekünk, "kegyeletsértésről" meg "hazudozásról" rizsázva, amit állítólag mi követtünk el. Megszólaltatták Toroczkai Lászlót, mit szól, hát persze, hogy nem tetszik neki, hogy nézne ki, ha pont neki tetszene, ettől függetlenül számos HVIM tag jelezte, hogy ott lesz, ha tetszik neki, ha nem. Ugyanígy gárdisták is jelezték ezt, és hiába határolódik el gyorsan a Jobbik, bizony, még szervezőnek is jelentkeztek néhányan. Ugyanígy liberálisok is ott lesznek, és ettől lehet, hogy Gusztos félrenyeli dühében a maceszgombócot, és ő is veszettül elkezd elhatárolódni, de akkor is ott lesznek. Mindez mit sem zavarja a gyakorlatilag magyar Talibánt építgető Kurucot, hogy levonja a végső konklúziót, miszerint mi természetesen "liberálisok" vagyunk, akik "deviánsokat" támogatunk, és így tovább.

Nos, kedves Kuruc.infó, és vele együtt drága Novák Előd, aki oly sok mindent elloptál már, a Magyar Mérce című újságtól kezdve a Magyarok Világszövetségének taglistájáig, amiből gyorsan megcsináltad a Jobbik SMS-listáját... és amit azóta is nagy kegyesen megengedsz felhasználni azoknak, akik szerinted megérdemlik...

... el ne feledjem, ez az utolsó eset, hogy foglalkozom veletek, aztán fröcsögjetek, amit akartok, hiteletek már rég semmi, hamisítjátok a híreket, nyíltan zsaroltok és fenyegettek embereket, hogy lejáratjátok őket, szóval kedves szélsőségesek!

A ti időtök sajnos lejárt. Volt, amíg fejlődtetek, 2006-tól mostanáig. Céljaitok helyesek voltak - de eszközeitek nem. Ezt az idő igazolta. És bárhogy berzenkedtek, fenyegetőztök, elhatárolódtok, tiltakoztok, hazaárulóztok: nem éritek el a célt soha, mert nem értitek, hogy mi a baj. Helyette inkább belemartok mindenkibe, aki új utat keres, mondván, áruló. Tán majd rólam is kiderítitek, hogy úttörő voltam, ugye? Tegyétek. Már rég csak egy maroknyi, 2006-ból itt felejtett nagyon lelkes, de nagyon amatőr, és inkább csak magát, mint az ellenséget veszélyeztető srácnak papoltok, és azoknak, akik még mindig a csodára várnak.

Minden bizonnyal velünk együtt vált árulóvá, sőt, igazából mindig is Tel-Avivból küldött ügynök volt jónéhány ismert és kevésbé ismert intellektuel, akik komolyan gondolják, hogy tenni kéne valamit az országért, azon kívül, hogy kocsikat borogatunk és megpróbáljuk leverni a szovjet címert a Szabadság téren. Mit értünk el vele, hogy levertük? Azt, hogy egy hétig nem volt ott. Ezt tessék jelképnek tekinteni.

Mi most egy új utat próbálunk ki. Ti maradjatok a régin, kedves Kuruc.infó. Meglátjuk, ki ér célhoz, vagy legalábbis közel hozzá. Ha lőttök ránk, majd eldöntjük, hogy leszarjuk, vagy úgy visszalövünk, hogy attól koldultok. Emlékeim szerint egyébként nálatok már mindenki volt áruló, még Toroczkai és Morvai Krisztina is. Primitív eszecskétekbe nem fér bele, hogy nem kell mindenkit utálni, aki eltér a ti "hivatalos" vonalatoktól. Érdekes volt egyébként az a felháborodott megállapításotok, amit Bloginnak vágtatok a képébe, miután hosszas könyörgés után elment veletek találkozni, hogy ti "csináltatok meg" engem, "etettetek-itattatok", és most, ugye... Én viszont még emlékszem, amikor ti jöttetek hozzám, hogy legyek olyan kedves kitenni az induló hírportálocskátok linkjét a blogomra, hogy legyen valami nézettsége. Vagy mégsem így lett volna?

Kedves Kuruc.infó, a párbeszédet ezennel befejeztük. Üljetek tovább a pocsolyában. Hasznos kezdeményezésetekből magánkiskirályságot csináltatok, gratulálok. Ti vagytok az új liberálisok, hiszen semmivel sem vagytok immár jobbak, mint akármelyik SZDSZ kommandírozta hírportál. Kár, mert nagyszerű, szép jövő elé néző közösség volt ez a nemzeti radikális mozgalom, amíg ti, és néhány hozzátok hasonló, el nem szállt magától.



Nincsenek megjegyzések: