2008. augusztus 2., szombat

Tomika önigazolva a mélymagyar-büszkeség völgy fesztivált méltatja, amit valamiért szigetnek hívnak

Polgár Tomika elhatárolódik a csúnya náciktól, aztán méltatni kezd egy valag csúnya pszichopata bunkót, akik, ha lehet, még a náciknál is rosszabbak, és csak azért nem nácik, mert most nem annak van itt még az ideje sajnos. Néhány szélsőjobbos politikai hátszéllel meghajtott ótvar tévéadót is erőltetetten méltatni próbál. Büszkén ecseteleli, hogy a szentkoronaradio lakóautójában a kurucinfo, hunhír és egyéb körözött bűnözők körében ücsörög. A rendőrségnek ez egy remek alkalom lehetett volna a rajtaütésre.

Tomika megint felidézi a tegnapi fájó emléket, amikor is egy nálánál is nagyobb önbíráskodó náci barom befenyítette, és neki szűkölve, sűrű bocsánatkérések közepette kellett kikapcsolni a kamerát. Ilyen az amikor az erősebb kutya bassza a saját fajtáját, a saját buliján.

Talán ez az első mélymagyar-völgy rendezvény, amit nem mos el az eső. Kis ferdítés jön Tomika részéről ennek örömére, az "európa szégyene a magyar nacionalizmust" tévedésből valamiféle pozitívumként próbálja beállítani. Nagyokat csúsztat olyan országok lakóiról, ahol proliságából kifolyólag még sosem járt, önigazolásképpen a melegeket ért náci támadással kapcsolatban. Közben már-már börleszkszerűen hazudva azt állítja, a mélymagyar-völgyben nincs idegengyűlölet. Ezek után beszámol néhány skinhead együttes koncerjértől, majd büszkén ecseteli, hogy levetített egy közismert holokauszt-tagadó filmet. Ezért nyugati demokráciákban súlyos börtönbüntetés jár, ő ezt még nem tudja szegény.

Szerencsére Herczeg Flóra lemondta a mélymagyar-gyűlölet szigeten való fellépését, Tomika ezt nem érti, mint ahogy Zagyva Gyuszika sem, a mélymagyar-völgy (sziget) szervezője sem. Ezekután elkezdi módszeresen gyalázni és lehúzni az - amúgy legjobban várt - rockopera stábját. Nemes cselekedet a távol lévőkbe rugdosni így utólag. Gyűlölet az nincs a völgyben.

Többször kifejezésre juttatja vágyálmát, milyen jó lenne megverni különböző, rajtuk nagyokat röhögő újságok szerkesztőit. Erre a vágyálmára nem kerül sor, ezért lúzer módon Zolika barátja sátrát állítja fel annak barátnőjével. Titkon talán lyuktárs szeretne lenni. A bejegyzést Zolika nevében írja.

Nincsenek megjegyzések: