2008. szeptember 18., csütörtök

A rendőrség alaposan megszopatja a kispályás lúzert

A kispályás lúzer hájfejű impotens megélhetési náci Polgár Tomikát ma csúnyán megszopatták a rendőrök. Ugyanakkor az ártatlan kis igazoltatásból - ami több éves uszító, rendőr- és cigánygyűlölő munkásságának eredménye - megpróbál hősként kitűnni. Nem vagy hős, Tomika, csak egy szőrszálon csünggő szardarabka vagy egy rothadt, bomló ideológia segglyuka mellett. A történet itt-ott az élénk fantáziájú hájfejű megélhetési náci proli álmaival is szinesítve van: ezzel együtt újdonságot nem mond, csak szánalmat ébreszt. Reméljük hamarosan elsők között kerül sittre a megélhetési náci Polgár Tamás. A rendőröknek gratulálunk, de kérjük legközelebb erélyesebben lépjenek fel!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

legjobb blog: bombanyal :) csak igy tovabb! a cegnel mindenki olvassa

stark írta...

Ne is haragudjatok, én se szeretem a szélsőjobbot, de egyetlen 'antifasiszta' oldal se bír meglenni primitív, személyeskedő sértegetés nélkül?

Névtelen írta...

A hájproli és megélhetési pólóárus "integrálódott Sváb-fajmagyar", alias Tomi csicska. Ez az írástudatlan,senkiházi,hájmalac micsoda forradalmárnak érzi magát! A blogján a saját farkát nyaldossa. Idióta,balek és menthetetlenül proli. Ha meglátom az utcán egy szájba rúgással kínálom meg.