2008. szeptember 9., kedd

Sípos Zolika szűkölve-rimánkodva kis sugárban maga alá fosik

Ha valaki visszaüt, Zolikának azonnal megjön a jobbik esze. Mivel ő és gazdája, Polgár Tomika nagymértékben, öntevékenyen kivették részüket a magyarországi cigányellenes propagandahadjáratból (elég csak átlapozni a szennylapjukat), ezért azonnal kis sugárban maga alá fosva arra kéri rimánkodva a többieket, hogy ne kelljen odamenni, és szembenézni azokkal a cigányokkal, akiket eddig gyaláztak, hergeltek, szidtak és akik ellen már hosszú évek óta uszítottak. Inkább imádkozna - az életéért - egy félreeső templomban valahol, minél messzebb. Zolika ugyan egy fegyverhordozó kis csicska, ezért még a nagyfőnökök is lealázzák ahol tudják, más bűnszervezetek szóra sem méltatják. Most egydül, magábaroskadva, sírva gondolkodik hogy tudna ebből a cudar helyzetből kimászni. Valószínűleg sehogy, és lehet nem baj, ha még a fővárosból is elutazik vidékre, nehogy valami baja essen, hiszen a széplélek legutóbb is nagyon kikészült az oktogoni burger kingben...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jajj, ha meg ellentüntetést szervezne, akkor meg apukád lába alatt reszketnél és földöntúli hangon visítanád hogy: "SEGííTSÉG, FASISZTA CSÜRHE!!". Nem is értem miért koptatom a billentyűzetet, legyen elég annyi, hogy Blogin ötletét meg kell valósítani, mert ha ellentüntetés lenne, akkor egytől egyig visszasereglenétek egyetlen és dicső vezetőtök, Ferenc alá, aki egy csapásra kiűzi a fasiszta csürhét az országból. Na nem zavarlak, menjél szépen higítózni.

Névtelen írta...

Na, buthaházi is jól alárakott a beszari kis bloginnak, gyáva szemétládának nevezte az ilyen megfutamodó, imádkozó ájtatos-manó gennyedéket - szeretném látni a hír tv-ben ahogy a cigányok kiherélik ezt a büdös bunkót! Persze ez csak humor, személyes vélemény! Ha-ha!

Névtelen írta...

Szegény Blogin milyen büszke ember, a felszanálóik legkisebb ellenvetésére is agresszívan reagál, most meg kénytelen lenyelni, hogy Budaházy szarba alázza, pedig hogy benyalt neki („tudod ogy én mennyire tisztellek, becsüllek” vagy valami hasonló szöveg volt”). Betyárunk mégcsak válaszra sem méltatja, mondjuk megértem, hiszen ő is bolttulajdonos, tehát ha valamit tárgyalni akar, akkor Tomcattel kell, nem pedig a beosztottjával.

Névtelen írta...

A Sipos az meleg. Állítólag ebből volt balhéja is. Csak rá kell nézni! Valójában "nunija" van! Magyarul köcsög!