2008. augusztus 29., péntek

Tomi teljesen megőrült: az eddig átkozott, démonizált szovjeteket hirtelen jóbarátokká, példaképpé fogadja

"226. Rádiós 2008.08.29 11:29:03
Sziasztok!
Tomcat, akkor mostantól nem a XII. kerületi Turul szobrot kell védeni a bontástól, hanem a Szovjet emlékművet a Szabadság téren?"

Rádiós hozzászólása 10 pontot ér! Vajon megéljük még azt, hogy Tomika lassan egyenrangú embertársnak, sőt, a fentiek alapján követendő példának fogja kikiáltani a cigányokat, a zsidókat, sőt talán még arra is ráébred egy nap, hogy mégis volt holokauszt? A hirtelen jött és felvállalt szovjet-kebelbarátság fényében bizony nem lenne meglepő! Droidok! Aki eddig a főmumus volt, az mostantól jóbarát! Ne törődjetek az ellentmondásokkal, csak bólogassatok!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tompika, nézd csak neked milyen sors jutna orosz barátaid bírálata esetén:

A Kreml kaukázusi politikáját bíráló egyik internetes oldal alapítóját lelőtték vasárnap az Oroszországi Föderációhoz tartozó Ingusföldön. Halála miatt vizsgálatot indítottak, ugyanis a férfit rendőri őrizetben ölték meg. Az ügyészség szerint a fejlövés egy incidens eredménye.

http://index.hu/politika/kulfold/ingushalott1/

Így barátkozzál velük.:))

Ők nem lesznek olyan úriemberek, mint Fletóék, hogy közveszélyokozás miatt büntetőeljárást indítanak ellened, amiben lehet ügyvéded, fellebbezhetsz, meg ilyen demokratikus hülyeségek. Golyó a fejbe, oszt legfeljebb a bombanyál kimehet tüntetni tiltakozásul (ha csak nem fosnának attól, hogy legéppuskázzák őket szásáék.)

Nechemia ben Avraham írta...

Itt is azt kéne csinálni, mint Oroszországban!